Как се поръчва                                                                                     Как да поръчам желания продукт ?

 

Пазаруването на продукти и консумативи от GoFit.bg е изключително лесно, Бързо и удобно !

В GoFit.bg откривате желания продукт бързо и удобно само с няколко стъпки.


За потребителите, които желаят да разгледат целия асортимент, който предлагаме, сме създали сортиране на продуктите по цена, количество, вкус и други.

За най-бързо и лесно търсене можете да ползвате нашата интерактивна търсачка, която ще ви даде резултати в реално време.

Продуктите в GoFit.bg  са разпределени в основни категории. Всяка от тях е разделена на няколко подкатегории, които ще Ви помогнат лесно да достигнете до желания продукт.

За по-голямо улеснение можете да използвате филтрите, който са индивидуални за всяка различна група продукти. С тях лесно можете да изберете желания продукт, вкус, количество и др.

За по-лесен и бърз преглед на продуктите сме създали улеснение за Вас, с което бързо можете да достигнете до най-важната информация на желания продукт (Бърз преглед).

За по-точна представа към продуктите има прикачено видео и файлове със спецификации.

Ако желаете да разгледате продуктовата гама на конкретна марка може да го направите лесно и бързо от меню „Производители“.

Ако сте затруднени в  избора си разгледайте нашите препоръчани и най-продавани продукти които са подбрани прецизно за всеки.

 

Как да поръчам ?

  • След като сте направили своя избор на продукт от каталога е достатъчно да натиснете бутона КУПИ.
  • Той автоматично отива в Кошницата за пазаруване където трябва да попълните желаното от Вас количество, след което цената се изчислява автоматично според посочената бройка.
  • Следващата стъпка е попълването Вашите контактни данни и адрес за доставка. В полето „Коментари по поръчката“ можете да запишите допълнителни условия или изисквания в случай, че имате.
  • В случай,че желаете фактура – моля попълнете данните на Вашата фирма.
  • Крайната цена на поръчката се калкулира като сбор от цените на поръчаните стоки. Всички цени са с включен ДДС. 
  • След финализирането на поръчката на посочения от Вас телефон ще получите потвърждение. Вие ще бъдете уведомявани от наш сътрудник по e-mail или телефон за всеки етап от обработването на поръчката (потвърждаване на наличност, изпращане и др.)