Калмацин Форте - 30 таблетки

Продукт №: G005818
Код на производителя: 16-04799

Цинк, Магнеций, Калций и Витамин D

  • Марка:

Този висококачествен продукт комбинира цинк, магнезий и калций, като калцият в състава му е увеличен на 400 мг и е добавен витамин D. Продуктът има доказано благоприятно действие върху кожата, костите и зъбите и придава блясък и жизненост на косата.

Освен това, продуктът е особено полезен, защото има доказан благоприятен ефект върху функционирането на нервната и сърдечно-съдовата система и значително подобрява дейността на имунната система.

Комбинацията от магнезий, цинк и калций допринася за подобряване на общото благосъстояние, а комбинацията от калций, магнеций и цинк помага за ускоряване на възстановителния процес при бременност, кърмене или просто по-голямо физическо натоварване или боледуване.

Добавеният витамин D се появява в човешкото тяло под влияние на слънцето и затова често много хора страдат от неговият недостиг, а той е изключително важен за правилното и бързо усвояване на калция.


12.52лв.

Начин на приемане

Приема се по 1 таблетка на ден след хранене.

Каква цел има

  • За подобряване дейността на нервната система и сърцето.
  • За подобряване състоянието на кожата, косата, ноктите, зъбите и костите.
  • За ускоряване на възстановителния процес след боледуване, бременност или кърмене.
  • За поддържане дейността на имунната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин D 2 мкг. 0%
Калций 400 мг. 0%
Магнезий 150 мг. 0%
Цинк 8.5 мг. 0%

За Минерали Виж всички 208 продуктa

Минералите представляват значителна част от организма ни. Те действат като катализатори за много биологични реакции в тялото, включително мускулните реакции, предаване на импулси на нервната система, производство на хормони, храносмилане и усвояване на хранителнитe вещества от храните. Минералите взаимодействат с витамините, за да ги направят ефективни и полезни. Някои минерали действат като антиоксиданти, т.е. унищожават свободните радикали, които предизвикат преждевременно остаряване и болести като рак, сърдечни заболявания и други клетъчни увреждания. 

Коментари към Калмацин Форте - 30 таблетки

Добави коментар
Цинк, Магнеций, Калций и Витамин D Калмацин Форте - 30 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Минерали на , моля свържете се с нас на 0879202042.