Kangavites Multivitamin for Children /Bouncin’Berry/ 60 Tabs.

Продукт №: G004520
Код на производителя: 635

Витамини и минерали

  • Марка:

SOLGAR Kangavites Multivitamin for Children /Bouncin’Berry/ Подпомага  растежа, развитието, имунната система и максималното функциониране на тялото при деца. Естествените захари (включително ксилитол) ускоряват зъбното здраве.

Не съдържа млечни продукти, консерванти; изкуствени оцветители и овкусители. Не надвишавайте препоръчваната дневна доза! Съдържа желязо,което употребявано в прекомерни дози може да е вредно за най-малките деца! Да не се използва като заместител на пълноценното хранене!


30.61лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

По една таблетка дневно.

Каква цел има

За здравословен живот при децата.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B3 (Ниацианамид) 10мг. 0%
Витамин C 60мг. 0%
Витамин E (Токоферoл) 10мг. 0%
Желязо 2.5мг. 0%
Калций 64мг. 0%
Магнезий 32мг. 0%

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към Kangavites Multivitamin for Children /Bouncin’Berry/ 60 Tabs.

Добави коментар
Витамини и минерали Kangavites Multivitamin for Children /Bouncin’Berry/ 60 Tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на , моля свържете се с нас на 0879202042.