Карнозин 500 мг 50 капсули Now Foods

Продукт №: G001374
Код на производителя: 0078

L-Carnosine - източник за мускулния тонус и сила

Карнозин 500 мг 50 капсули Now Foods комбинира две аминокиселини – Аланин и Хистидин. В натуралната си форма Карнозина се съдържа във високи концентрации в тъканта на скелетната мускулатура, което прави Carnosine важен източник за мускулния тонус и сила. Карнозин е също така антиоксидант, който стабилизира клетъчните мембрани. Той ги защитава от вредното въздействие на свободните радикали. Поради факта, че Carnosine се съдържа главно в месото, приема му като добавка е особено важен за хора, които не консумират телешко, свинско и пилешко месо. Carnosine се използва успешно от атлетите за покачване на аеробната и силовата издръжливост, както и на експлозивната сила.

Начин на употреба: Приемайте по 1 капсула от 1 до 2 пъти на ден с храната.


97,41 лв. 70.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула от 1 до 2 пъти на ден с храната.

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 50 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Бета Аланин 500 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Карнозин 500 мг 50 капсули Now Foods

Добави коментар
L-Carnosine - източник за мускулния тонус и сила Карнозин 500 мг 50 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.