Касис 810 мг/15 мл х 20 ампули

Продукт №: G004427
Код на производителя: 12217

Cassis Bio био-добавка 20 ампули

Касисът е познат със своето благоприятно въздействие върху ставите.

Флуидните екстракти и чистият сок на  Laboratoire Super Diet  се правят в нашата лаборатория според методите ни за извличане на съставки, изпитани вече над 25 години.

-Запарка -Извлек: Изследователите от Laboratoire Super Diet  използват взаимното допълване на тези два подхода, описват поотделно всеки флуиден екстракт и оптимизират производствените параметри. Нашите флуидни екстракти не съдържат алкохол, консерванти, оцветители.

-Студено извличане : механично студено пресоване за получаване на чист сок. 

Различно от широкоизползваните рецепти.

В 1 ампъла от продукта има 810мг Касис (лист) флуиден екстракт.


53,43 лв. 33.55лв.

Начин на приемане

Приемайте  по една ампула на ден, без вода или разтворена в половин чаша вода.

Каква цел има

За доброто здраве на ставите.

Странични ефекти

Няма

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Касис 810 мг/15 мл х 20 ампули

Добави коментар
Cassis Bio био-добавка 20 ампули Касис 810 мг/15 мл х 20 ампули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.