Каучукова настилка 15 мм

Продукт №: G006856
Код на производителя: 121212

Настилка за фитнес зала 1 кв.м.

  • Марка:

Каучукова настилка 15 мм е предназначена за тежко натоварени фитнес зали, използващи интензивно тренировки със свободни тежести. Хомогенността на материята съдържаща финни гранули, осигурява отлична защита на пода от хвърлени дъмбели, щанги и паднали други уреди. Тази настилка е по-устойчива от стандартния тип и е с оптималната дебeлина от 1.5 см. Подреждането на блокчетата е лесно и бързо, като перфектно изпълняват своята защитна функция. Има и отлични шумоизолиращи свойства, като поглъща енергията от падащи предмети. Настилката има противоплъзгащи свойства и е нетоксична   Полага се на пода без лепило, като се подрежда плътно във вид на пъзел.  Повърхността е устойчива на абразия.

 

Техническа характеристика:

  • Дебелина: 15 мм
  • Тегло на 1 м2 - 15.5 кг
  • Размер: 1 х 1 м

125.00лв.

За Татами и настилки Виж всички 22 продуктa

В тази категория ще намерите татами и настилки за фитнес зали и упражнения вкъщи. Постелките служат за омекотяване по време на тренировката Ви. Те ще Ви помогнат за безпроблемното изпълнение на комплексни упражнения за тялято.

Коментари към Каучукова настилка 15 мм

Добави коментар
Настилка за фитнес зала 1 кв.м. Каучукова настилка 15 мм не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Татами и настилки на , моля свържете се с нас на 0879202042.