Келп Йод 150 мкг 200 таблетки Now Foods

Продукт №: G001875
Код на производителя: 2680

Kelp Водорасло - източник на ЙОД

Келп Йод 150 мкг 200 таблетки Now Foods е наименованието на група водорасли, които растат в плитките крайбрежни зони на моретата и океаните. NOW - Kelp е добър източник на морски минерали, включително калий, магнезий, калций и желязо. Тези водорасли също така са отличен източник на йод, който е жизненоважен за функцията на щитовидната жлеза. Богат на хлорофил, аминокиселини, витамини и минерали. В продукта се съдържат растителни влакна, които абсорбират токсините от червата и така подобряват храносмилането, облекчават бъбреците и пречистват кръвта. Хормоните на щитовидната жлеза са отговорни за растежа, за силата и производителността на сърцето, за здравето на нервната система, както и за мускулната сила и тонуса, клетъчния метаболизъм като цяло. Kelp - Йод се включва в диети за намаляване на теглото. Както повечето зелени храни, Kelp - Йод съдържа витамини и клетъчни соли, които са съществени за здравословно хранене.

Начин на употреба: Една таблетка с храната.

 


32,71 лв. 23.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по една таблетка дневно с храната.

Каква цел има

Използва се за подобряване функцията на щитовидната жлеза и храносмилането. 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 200 дози
Количество в опаковка 200 таблетки
Количестно на доза 1.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Йодин 325 mcg 217%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Келп Йод 150 мкг 200 таблетки Now Foods

Добави коментар
Kelp Водорасло - източник на ЙОД Келп Йод 150 мкг 200 таблетки Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.