Келп кафяви водорасли 660 мг х 180 капсули Natural's Way

Продукт №: G004651
Код на производителя: NW035

Естествен продукт подпомагащ дейността на щитовидната функция

Келп кафяви водорасли 660 мг х 180 капсули Natural's Way е оригинален продукт на американската компания Nature’s Way, който гарантирано доставя 0,06% йод от екстракт от изсушени цели водорасли.

При проблеми с щитовидната жлеза и йоден недостиг:

Недостатъчният синтез на щитовидни хормони, води до поредица от симптоми, като постоянна умора, отпадналост, повишен апетит, покачване на теглото и подпухналост, дрезгавина в гласа, проблеми с паметта, оредяване на косата и чупещи се нокти, често повтарящи се състояния на страх, тревожност и потиснатост.

Поддържането на нормалното състояние на щитовидната жлеза е от ключово значение за функционирането на целия организъм. Докаано е, че келпът е едно от най-добрите природни средства срещу недостиг на йод и ниски нива на щитовидния хормон Т3.

Келп (кафяви водорасли) е натурална формула със съдържание на чист екстракт от изсушени цели водорасли.

Келп подкрепя нормалната дейност на щитовидната жлеза и ускорява метаболизма. Потиска прекомрното желание за поемане на храна. Увеличава енергията, повишава тонуса и подобрява настроението.

Келп повлиява благоприятно когнитивните способности, вклчюително умението за концентрация и паметта, и регенерира нервната система.

Келп оказва силно антимикробно и противовъзпалително действие. Благоприятства нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и потиска растежа на патогенните микроорганизми.

Приложение:
Допринасят за нормалните функции на щитовидната жлеза

Забележки:
Този продукт не трябва да се приема от лица със свръхчувствителност към йод или хипертиреоидизъм. Ако сте бременна или кърмеща жена, или приемате медикаменти, съдържащи йод, се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Келп 660 mg 660 mg
Желязо 390 mcg 390 mcg
Йод 200 mcg 200 mcg
Натрий 20 mg 20 mg


Други съставки: желатин (капсула).


41,75 лв. 20.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно заедно с хранене.

Каква цел има

За укрепване на здравето и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 180 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Келп кафяви водорасли 660 мг х 180 капсули Natural\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт подпомагащ дейността на щитовидната функция Келп кафяви водорасли 660 мг х 180 капсули Natural's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.