Kid Vitamins с вкус на боровинка - 120 таблетки

Продукт №: G001924
Код на производителя: 3882

Мултивитамини за деца

  • Марка: NOW Foods
  • Вкус: Портокал

Витамините и минералите са най-важните хранителни съставки. Достатъчно е да имате недостиг на един или няколко витамина и тялото не функционира както е необходимо. Нуждата от хранителни съставки при децата е от изключително значение, особено в ранна възраст. Приемът на Витамини за Деца - Kid Vits може да набави жизненоважни съставки като витамини, минерали и антиоксиданти оказват съществено значение при развитието на костната структура, функциите на мозъка, вътрешните органи и цялостния растеж на детето. 


58,81 лв. 40.00лв.

Начин на приемане

По 1 таблетка дневно

Каква цел има

Като силен имуностимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120 дози
Количество в опаковка 120 дражета
Количестно на доза 1.00 дражета

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Kid Vitamins с вкус на боровинка - 120 таблетки

Добави коментар
Мултивитамини за деца Kid Vitamins с вкус на боровинка - 120 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.