Китайска ангелика (корен), 565 mg, 100 капсули

Продукт №: G004665
Код на производителя: NW049

Продукт на растителна и билкова основа

Китайската ангелика притежава общоукрепващо и тонизиращо тялото действие. Коренът й е медицински активен. Допринася за перфектните функции на нервната система. Благоприятства хормоналния баланс в женското тяло и спомага за нормалното протичане на менструалния цикъл. Приемът й подкрепя функциите в женското тяло и през периода на менопаузата. Подпомага за жизнения тонус и имунните защити на тялото. Съдържа 0,25% от активната съставка лигустилид. Традиционната китайска медицина консумира растението за хармонизиране на жизнената енергия, както и като средство, благоприятстващо състоянието на кръвта.


32.84лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по две капсули три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Китайска ангелика (корен), 565 mg, 100 капсули

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Китайска ангелика (корен), 565 mg, 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.