Клипборд треньорски за баскетбол 40 х 24 см

Продукт №: G006082
Код на производителя: 200816-3

Цветна дъска с маркер за баскетбол

  • Марка:

Клипборд треньорски за баскетбол 40 х 24 см е цветна дъска с маркер. Използва се от учители и треньори, по време на тренировки и мачове за нагледно представяне на тактиката и съставяне на стратегия за защита или нападение на отбора и за разпределение на играчите по игралното поле. Дъската е изработена от твърда пластмаса и има две страни – едната със схема на цялото баскетболно игрище и другата – с наказателното поле под коша и зоната около него в по - едър мащаб. На таблото може да се пише с маркер (с гъбичка), който е включен в комплекта. Към дъската могат да се захващат листове, с формат А4 и тя да се използва като удобна подложка за писане и водене на бележки по време на играта.

 

Техническа характеристика:

 

  • Размери: 40 х 24 см
  • Материал: твърда пластмаса
  • Тегло: 415 гр

28.00лв.

За Баскетбол Виж всички 22 продуктa

В тази категория ще откриете всичко, което Ви е необходимо, за да тренирате и играете профисионално баскетбол. Включили сме голямо разнообразие от продукти - баскетболни топки, различни аксесоари, баскетболно оборудване, всичко за треньора и други.

Коментари към Клипборд треньорски за баскетбол 40 х 24 см

Добави коментар

Подобни марки на Баскетбол

Цветна дъска с маркер за баскетбол Клипборд треньорски за баскетбол 40 х 24 см не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Баскетбол на , моля свържете се с нас на 0879202042.