Клипборд треньорски за футбол

Продукт №: G006144
Код на производителя: 200816

Цветна дъска с маркер – футбол

  • Марка:

Клипборд треньорски за футбол е цветна дъска с маркер. Предназначена за учители и треньори, по време на тренировки и мачове. Използва се за нагледно представяне на тактиката и съставяне на стратегия за защита или нападение на отбора и за разпределение на играчите по терена. Дъската е изработена от твърда пластмаса и има две страни – едната със схема на цялото футболно игрище и другата – на половината терен в по-едър мащаб. На таблото може да се пише с маркер с гъбичка, който е включен в комплекта. Към дъската могат да се захващат листове, с формат А4 и тя да се използва като удобна подложка за писане и водене на бележки по време на играта.

 

Техническа характеристика:

 

  • Размер: 40 х 24 см
  • Материал: твърда пластмаса
  • Тегло: 415 гр

28.00лв.

За Футбол Виж всички 48 продуктa

В тази категория сме включили всичко, което Ви е необходимо за спорта - футбол. Можете да намерите точнота екипировка за любители и състезатели, аксесоари за треньора, за рефера, футболни топки, футболни обувки, футболно оборудване, турбини за зрители, чанти и раници за фенове.

Коментари към Клипборд треньорски за футбол

Добави коментар
Цветна дъска с маркер – футбол Клипборд треньорски за футбол не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Футбол на , моля свържете се с нас на 0879202042.