Клипборд треньорски за волейбол

Продукт №: G006110
Код на производителя: 200816-2

Цветна дъска с маркер – волейбол

  • Марка:

Клипборд треньорски за волейбол или цветна дъска с маркер. Предназначена е за учители и треньори, по време на тренировки и мачове. Използва се за нагледно представяне на тактиката и съставяне на стратегия за защита или нападение на отбора и за разпределение на играчите по игралното поле. Дъската е изработена от твърда пластмаса и има две страни – едната със схема на цялото волейболно игрище и другата – с полето на отбора в по-едър мащаб. На таблото може да се пише с маркер с гъбичка, който е включен в комплекта. Към дъската могат да се захващат листове, с формат А4 и тя да се използва като удобна подложка за писане и водене на бележки по време на играта.

 

Техническа характеристика:

 

  • Размери: 40 х 24 см
  • Материал: твърда пластмаса
  • Тегло: 415 гр

28.00лв.

За Волейбол Виж всички 16 продуктa

В тази категория ще откриете всичко, което Ви е необходимо, за да тренирате и играете профисионално волейбол. Включили сме голямо разнообразие от продукти - волейболни топки, различни аксесоари, волейболно оборудване, всичко за треньора и други.

Коментари към Клипборд треньорски за волейбол

Добави коментар
Цветна дъска с маркер – волейбол Клипборд треньорски за волейбол не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Волейбол на , моля свържете се с нас на 0879202042.