Коча трева билка 380 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004958
Код на производителя: 11400

Естествен продукт срещу храносмилателната и нервна система

Коча трева билка 380 мг 100 капс Nature's Way е многогодишно ароматно тревисто растение от едно семейство с ментата. У нас е известно още и като мачо биле и бабица. Произхожда от Азия и Европа, но в последствие е натурализирано и в Америка и Канада. В продължение на векове, и досега, кочата трева се използва главно с цел подкрепа на нервната система и като тонизиращо средство. Благоприятства съня. Освен че благоприятства функциите на нервната система, билката допринася и за нормалното храносмилане и нормалното състояние на стомашно-чревния тракт.

Приложение:

Допринася за нормалната функция на нервната и храносмилателната системи и съня.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 3 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Коча трева (стебло, лист, цвят) 760 mg 2280 mg
Въглехидрати 1 g 3 g


Други съставки: Желатин (капсула).


26,44 лв. 16.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули три пъти дневно.

Каква цел има

За укрепване на нервната и храносмилателната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Коча трева билка 380 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу храносмилателната и нервна система Коча трева билка 380 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.