Коензим Q10 200 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Продукт №: G005400
Код на производителя: 20722

Естествен продукт срещу сърдечно-съдови заболявания и стареене

Коензим Q10 200 мг 60 софтгел капсули Natural Factors притежава мощна антиоксидантна активност, благодарение на която допринася за защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали. Коензим Q10 действа като широкоспектърен антиоксидант, който неутрализира вредния ефект от окислителните реакции в клетките и спомага за предпазването на здравите клетки от увреждания. Коензим Q10 допринася за поддържането на млада и здрава кожа. Коензим Q10 осигурява енергия за протичането на жизнено важни процеси в човешкия организъм и допринася за забавянето на процесите на стареене. Коензим Q10 има много благоприятно въздействие върху сърцето и сърдечно-съдовата система.

При натрупване на свободни радикали в организма и преждевременно стареене:

Оксидативният стрес води до натрупване на свободни радикали в организма – състояние, което се проявява чрез редица симптоми. Макар в началото да изглеждат безобидни, симптомите при наличие на оксидативен стрес, могат да доведат до много сериозни последствия, включително сърдечносъдови проблеми, дегенеративни изменения, повишено тегло, ендокринни проблеми и неправилна обмяна на веществата, повишени нива на кръвната захар и други. Ако често ви се случва да сте уморени, имате главоболие и проблеми със съня, имунитетът ви отслабва, кожата ви изглежда все по-състарена, най-вероятно сте жертва на оксидативен стрес, предизвикан от излишъка на свободни радикали в тялото ви. Прекомерният стрес и психическото изтощение, лошото хранене, тютюнопушенето и злоупотребата с алкохол, замърсената околна среда – това са едни от най-рисковите фактори, преразполагащи към дисбаланс между образуването и обезвреждането на свободните радикали.

Приложение:

100% натурален, естествено ферментирал коензим Q10, съдържащ единствено натурални транс изомери, идентични с тези в човешкото тяло. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Консултирайте се с лекар при бременност, кърмене или при прием на лекарствени препарати за кръвното налягане или за разреждане на кръвта. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: (в 1 капс.) дн.доза:
Коензим Q10 (микроорганизми) 200 mg 200 mg


Други съставки: Масло от оризови трици, софтгел капсула

(желатин, глицерин, пречистена вода, рожков).

Не съдържа изкуствени консерванти, оцветители или подсладители; млечни продукти, царевица, нишесте, пшеница.


66,77 лв. 43.70лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден с храна.

Каква цел има

За нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за защита на клетките от оксидативен стрес.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Коензим Q10 200mg 0%

За Коензим Q10 Виж всички 40 продуктa

Коензим Q (CoQ) е изключително важен за здравето. Заздравява сърцето и кръвоносните съдове. Човешкото тяло може да произвежда коензим Q, използвайки метаболитни пътища. Коензим Q е известен още и като коензим Q10. Този номер 10 след неговото име се отнася за конкретна част от химическа му структура, наречена изопренова опашка. 

Коментари към Коензим Q10 200 мг 60 софтгел капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу сърдечно-съдови заболявания и стареене Коензим Q10 200 мг 60 софтгел капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Коензим Q10 на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.