Коензин Q 10 50 мг 30 капс Enzymatic

Продукт №: G005654
Код на производителя: 06353

Антиоксидант при сърдечносъдови заболявания

Коензин Q 10 50 мг 30 капс Enzymatic е витаминоподобна субстанция, естествена за човешкото тяло. Необходим е за основното функциониране на клетките. Нивата му в организма се понижават с напредване на възрастта, при някои хронични, мускулни, автоимунни и сърдечни заболявания и при прием на някои медикаменти. Нивото му в организма може да се увеличи чрез приемане на CoQ10 хранителни добавки. Допълнителните количества CoQ10 са от съществено значение за здравето на сърцето – дава му антиоксидантна сила, от която то се нуждае за оптимално функциониране. Коензимът играе важна роля в превенцията на някои сърдечносъдови заболявания. Поради антиоксидантните си свойства Q10 съдейства и за увеличаване на енергията в тялото, подсилва мозъчната функция, доказано подобрява кръвообръщението, спомага за здрава кожа и зъби. Приемът на CoQ10 спомага за възстановяване на естествените нива на коензима в тялото, които са изчерпани в резултат от използването на медикаменти за понижаване на холестерола. Той може да се приема и заедно с такива лекарства. Коензим Q10 помага и при някои хронични бактериални и вирусни инфекции.

Приложение:
Мощен антиоксидант, подпомагащ сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

Забележки:
Ако сте бременна или кърмеща жена, или приемате някакви медикаменти се консултирайте с лекар, преди да използвате този продукт. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 софтгел капсула 3 пъти дневно.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Коензим Q10 (убиквинон 10) 10 mg 150 mg

Други съставки: соево масло, желатин, пчелен восък, глицерин и соев лецитин.

Този продукт не съдържа: изкуствени оцветители и овкусители, царевица, мляко и млечни продукти, глутен, консерванти, сол, захар, пшеница и мая.

31,31 лв. 20.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 софтгел капсъла 3 пъти на ден.

Каква цел има

Подпомагащ сърдечно-съдовата система и производството на клетъчна енергия.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 30 софтгел капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Коензим Q10 10 mg 0%

За Коензим Q10 Виж всички 40 продуктa

Коензим Q (CoQ) е изключително важен за здравето. Заздравява сърцето и кръвоносните съдове. Човешкото тяло може да произвежда коензим Q, използвайки метаболитни пътища. Коензим Q е известен още и като коензим Q10. Този номер 10 след неговото име се отнася за конкретна част от химическа му структура, наречена изопренова опашка. 

Коментари към Коензин Q 10 50 мг 30 капс Enzymatic

Добави коментар
Антиоксидант при сърдечносъдови заболявания Коензин Q 10 50 мг 30 капс Enzymatic не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Коензим Q10 на ENZYMATIC, моля свържете се с нас на 0879202042.