Коксамин Магне / COXAMIN Magne

Продукт №: G004569
Код на производителя: hmb16

За укрепване на костната система

За времето, за което живеят, червените водорасли усвояват огромно количество минерали. В продукта се съдържат около 74 минерала и микроелемента и те активно помагат за укрепването на костната система. 

Формулата отстранява чувството на умора след физическо натоварване като същевременно помага за ускоряването на възстановителния процес.

Той има благоприятно влияние върху кожата косата и ноктите и е особено полезен за нервната и сърдечно-съдовата система.

Форбулата е обогатена с витамин D3, който помага за бързото и качествено абсорбиране на останалите вещества.

По съдържание, магнезият е на второ място във формулата. Той е особено полезен за нервната и сърдечно-съдовата система. Той е изключително важен за костите и подпомага сърдечната дейност. Магнезият е и силен имуностимулатор и отстранява симптомите на депресия и стрес.

Той е полезен за активните спортисти, защото ускорява възстановетелния процес и премахва чувктвото на умора. Той помага и за увеличаване на паметта и забавяне процесите на стареене.

Особено подходящ е за диабетици, защото регулира инсулиновите нива и сръвната захар в организма.


30,91 лв. 18.65лв.

Начин на приемане

Приема се по една таблетка до 2 пъти на ден - след хранене.

Каква цел има

  • За укрепване на костната система.
  • За подобряване дейността на сърдечно-съдовата и нервната система.
  • За бързо възстановяване след натоварване и отстраняване чувството на умора.
  • За забавяне процесите на стареене.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 таблетки

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към Коксамин Магне / COXAMIN Magne

Добави коментар
За укрепване на костната система Коксамин Магне / COXAMIN Magne не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.