Коластра 100 капс. / COLOSTRUM 100 caps.

Продукт №: G005152
Код на производителя: hmb061

Имуностимулатор

Продуктът е съставен от висококачествена коластра, която значително подпомага засилването на имунитета без значиние от възрастта и състоянието.

Продуктът е изключително подходящ за лечение на вирусни и бактериални инфекции. Освен това, той помага и при заболявания на стомаха и червата, белите дробове, заболявания на сърдечно-съдовата система и други.

Коластрата снабдява организма с голямо количество имуноглобулини, както и растежни фактори, минерали и витамини, които активно помагад за поддържането функцията на имунната система.

Те помагат за заздравяването на костите и има благоприятно влияние върху косата и кожата.


69,58 лв. 45.60лв.

Начин на приемане

Приемат се от 1 до 3 капсули на ден с много вода и между храненията. Приема се от 20 до 30 минути преди хранене.

При прием от малки деца и невъзможност за прием на капсули, те дават възможност за отваряне и прахообразната смес може да бъде смесвана със сок или вода.

Каква цел има

  • За засилване на имунната система.
  • За укрепване на костите, косата и кожата.
  • За лечение на най-различен набор от болести.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Коластра 100 капс. / COLOSTRUM 100 caps.

Добави коментар
Имуностимулатор Коластра 100 капс. / COLOSTRUM 100 caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.