Коластра Коллактейт 400 мг 30 капс Phyto Wave

Продукт №: G004647
Код на производителя: 63001

Естествен продукт срещу вирусни инфекции

Коластра Коллактейт 400 мг 30 капс Phyto Wave от екологично отглеждани новозеландски пасбищни крави е най-богатият източник на хормон на растежа. Доставя имуностимулиращи протеини, включително и имуноглобулин G. Съдържа цитокинини, лактоферини, лизозими, дефенсини и дизахариди, които подобряват микрофлората на чревния тракт. Подпомага правилното функциониране на имунната система и осигурява на организма антитела. Източник е на повече от 8 растежни фактора, които допринасят за нормалното състояние на костните тъкани, епителните и кожните клетки, и на нервната тъкан. Коластрата съдържа още витамини, пробиотици, минерали и антиоксиданти. Спомага поддържането на микрофлората на чревния тракт. Подкрепя дейността на нервната система и притежава тонизиращо действие. Има благотворен ефект върху кожата.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на имунната система.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За възрастни - по 2 капсули дневно на празен стомах с пълна чаша вода. За деца - намалена наполовина дозировка за възрастни. Съдържанието на капсулата може да се смеси с напитка или храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Коластра /от екологично отглеждани пасбищни крави/ 400 mg 800 mg

22,54 лв. 14.80лв.

Начин на приемане

За възрастни и деца над 7 години по 2 капсули дневно с вода, (за предпочитане сутрин преди хранене).

За деца над 1 година по една капсула дневно преди хранене (съдържанието на капсулата може да се смеси с храна или хладки напитки).


Каква цел има

За мощно стимулиране на имунитета.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15 дози
Количество в опаковка 30 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Коластра Коллактейт 400 мг 30 капс Phyto Wave

Добави коментар
Естествен продукт срещу вирусни инфекции Коластра Коллактейт 400 мг 30 капс Phyto Wave не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Phyto Wave, моля свържете се с нас на 0879202042.