Колибиоген с вкус на портокал / Colibiogen Orange Flavored

Продукт №: G005262
Код на производителя: hmb083

Разтвор, подпомагащ стомашно-чревния тракт

Освен, че този продукт е полезен за поддържане на добро състояние на храносмилателната система и стомашно-чревния тракт, той подпомага засилването на имунната система. Това е изключително важно за поддържането на всички органи и системи в техните оптимални състояния.

Продуктът е подходящ при наличието на колит или ентерит, болестта на Крон, промени в храносмилането и стомашно раздразване.

Освен това, е полезен за възстановяване след химио или лъчетерапия, както и при антибиотична такава. Помага при наличието на кожни заболявания и алергии (включително и алергия към слънце), сенни хреми, както и при артрит и ревматизъм.


129.41лв.

Начин на приемане

Приемат се 5 мл от продукта (една ч. лъжичка) сутрин.

При по-тежки състояния се приема 3 пъти по 5 мл 30 минути преди хранене.

Продуктът може да се съхранява в стайна температура до 1 месец, а в хладилник 5 седмици.

Каква цел има

  • За подобряване функциите на храносмилателната система и стомяшно-чревния тракт.
  • За прилагане в случаи на най-различни заболявания.
  • За подсилване на имунната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 мл.

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Колибиоген с вкус на портокал / Colibiogen Orange Flavored

Добави коментар
Разтвор, подпомагащ стомашно-чревния тракт Колибиоген с вкус на портокал / Colibiogen Orange Flavored не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.