Комбиниран Уред Body Solid G1S

Продукт №: G002988
Код на производителя: dlr093

Фитнес уред

Биомеханичен фитнес уред, който предлага много функции и позиции и при тренировка, осъществява двупосочно съпротивление, което влияе положително върху вашия ханш, бедра и областта на седалището. Продуктът ви предлага невероятен комфорт, а подложките с високо качество спират напрежението в гърба.

Уредът не само се поддържа лесно, но и има невероятната устойчивост на напрежение от 997 кг. Съдържа качествени фибростъклени макари, които осигуряват по-голяма леснота на движение. Към уреда са включени още два въртящи се лоста и колани за корем, глезен и поставка за бутилка.


2776,04 лв. 2,094.75лв.

За Комбинирани Фитнес уреди Виж всички 64 продуктa

Комбинираните  Фитнес уреди са предназначени както за използване във фитнес залите, така и в домашни условия. С тях може да съчетавате трениране на основните групи мускули. Те са напълно безопасни за индивидуални тренировки. 

Коментари към Комбиниран Уред Body Solid G1S

Добави коментар
Фитнес уред Комбиниран Уред Body Solid G1S не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комбинирани Фитнес уреди на Body Solid, моля свържете се с нас на 0879202042.