Комплекс от билкови екстракти за жизнена жена 60 табл Calivita

Продукт №: G005180
Код на производителя: CV0111

Жизнена жена - Биостимулатори за жена

Комплекс от билкови екстракти за жизнена жена 60 табл Calivita е комплексен растителен препарат за жени. Подпомога възстановяването на оптималното психо-физическо здраве, жизненоважно за сексуалното здраве и нормалния полов живот. Билките саважен елемент от състава на модерните продукти за жени. Полския хвощ действа като диуретик и защитава костите от декалцификация. Сибирския жен-шен стимулира умствените и физически способности и облекчава оплакванията, предизвикани от недостиг на естрогени. Сладкия корен подпомага преодоляването на депресия, работата на черния дроб и имунната система. Китайския Ангелски корен защитава от бактериални и вирусни инфекции и укрепва мускулите на матката. Бенедиктинския трън стимулира продукцията на прогестерон, чрез въздействие върху хипофизата и така укрепва стомаха. Растението Дамиана е естествен афродизиак с антидепресивно действие и диуретични свойства. Корена от Тетра подпомага възстановяването на хормоналния дисбаланс. Корена от Катуаба има общоукрепващо и тонизиращо действие. Корена от Makа засилва сексуалното желание и се използва успешно при безплодие. Лекарски гол корен има антивъзпалително и антисептично действие. Плод от Назъбена палма стимулира дейността на матката и яйчниците. Корен от същински еднорог успешно подпомага преодоляване промените в настроението, получени в резултат от хормонални нарушения при жените. Екстракт от гуарана има общоукрепващо и тонизиращо действие и стимулира либидото. Според модерните схващания, ефективен подход за облекчаване оплакванията в периода на менопаузата е връщането към природен и по-здравословен начин на живот – правилно хранене, дозирана физическа активност, релаксация и прием на лечебни билки и природни хранителни добавки. Съвременните продукти от естествен произход, съдържат всички необходими съставки в оптимална пропорция.

Дозировка:
Препоръчителна, профилактична доза - 1 таблетка дневно


Съдържание:
100 мг - Дамяна
100 мг - Сума
100 мг - Корен от мака
50 мг - Плод от палма-трион
25 мг - Корен от еднорог
100 мг -  Екстракт от гуарана
25 мг - Кутуаба
50 мг - Корен от сарсапарила


66,04 лв. 37.80лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

Подпомога възстановяването на оптималното психо-физическо здраве, жизненоважно за сексуалното здраве и нормалния полов живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Гуарана 100 мг 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Комплекс от билкови екстракти за жизнена жена 60 табл Calivita

Добави коментар
Жизнена жена - Биостимулатори за жена Комплекс от билкови екстракти за жизнена жена 60 табл Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.