Комплекс от храносмилателни ензими 100 таблетки Calivita

Продукт №: G004783
Код на производителя: CV0127

Digestive Enzymes

Комплекс от храносмилателни ензими 100 таблетки Calivita съдържа храносмилателни ензими и активни съставки от растителен произход, които подпомагат храносмилателните процеси. Ако имате неправилни хранителни навици или стил на живот това може лесно да наруши баланса на вашата храносмилателна система. Разграждането на храните с помощта на храносмилателни ензими е първата стъпка към добрата им абсорбция и усвояване. С подходящите ензими можете да улесните разграждането на мазнините, белтъчините и въглехидратите, подкрепяйки по този начин храносмилателната си система и целия организъм.

Главно условие за пълното усвояване на хранителните вещества е доброто храносмилане. Активните съставки на формулата са екстракти от билки и почти цялата гама от естествените усвоими ензими, които се произвеждат в нашето тяло. Те спомагат за по-ефективната работа на естествените храносмилателни процеси, а при недостиг на стомашен сок оказват благотворно действие върху храносмилателните проблеми.
 
Препоръчва се:
  • на онези, които биха желали да поддържат доброто си храносмилане
  • в случай на консумация на газообразуващи храни и проблеми с образуване на газове
  • при проблеми, свързани с храносмилането


Дозировка:
2 x 1 таблетка дневно

Съдържание:
75 мг - Панкреатин
75 мг - Семе от копър
37 мг - Куркума
25 мг - L-Глутаминова киселина
17 мг - Пепсин
12 мг - Бромеланин
10 мг - Диастаза
5 мг 0 Протеаза
5 мг - Папаин


79,48 лв. 45.00лв.

Начин на приемане

1 таблетка дневно

Каква цел има

За добро храносмилане

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 100
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Л-Глутамин 25мг 0%

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към Комплекс от храносмилателни ензими 100 таблетки Calivita

Добави коментар
Digestive Enzymes Комплекс от храносмилателни ензими 100 таблетки Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.