Комплект за палатка - фигура 9 пластмасов с въже

Продукт №: G006458
Код на производителя: 2657-1006168

4 пластмасови аксесоара и 4 броя зелени светлоотразителни въжета

Комплект за палатка - фигура 9 пластмасов с въже ще Ви е на помощ при опъването и фиксирането на палатка. Той елиминира предизвиканото раздразнение от връзването и развръзването на възли, фиксирането с безполезни пластмасови аксесоари или дори преместването на конструкцията на палатката. Този лек, интелигентен продукт е носител на четири награди и превръща опъването на палатка в детска игра. Той осигурява лесно опъване и сигурна фиксация без дори и един възел. Просто издърпвате и опъвате въжетата, запазвайки ги в това положение от първия опит - Вашата палатка ще бъде добре опъната и устойчева на всякакви климатични промени. Четирите 8’ (2.5 мм) въжета са светлоотразителни и позволяват лесна видимост през нощта.

 

Техническа характеристика:

 

  • Два метода на закачване, които осигуряват перфектна гъвкавост Loop System - Fixed End System – система с фиксиран край
  • Комплекът съдържа 4 леки черни пластмасови аксесоара Figure 9
  • Инструкции за експлоатация напечатани върху всеки аксесоар Figure 9 за по-лесна употреба
  • Комплектът съдържа също и 4 броя  8’ (2.5 мм) зелени светлоотразителни въжета
  • Може да се използва с въжета с размер от 1 / 16” (2 мм) до 3 / 8” (5 мм)22.80лв.

За Аксесоари за къмпинг Виж всички 57 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове аксесоари за къмпинг. Те могат да бъдат термоси, термосчаши, водни резервоари, раници, прибори и много други.

Коментари към Комплект за палатка - фигура 9 пластмасов с въже

Добави коментар
4 пластмасови аксесоара и 4 броя зелени светлоотразителни въжета Комплект за палатка - фигура 9 пластмасов с въже не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аксесоари за къмпинг на Nite ise, моля свържете се с нас на 0879202042.