Комплкет за флорбол EXACT JUNIOR 12 броя стикове и 6 броя топки

Продукт №: G006260
Код на производителя: SKU1350000431

Стикове за флорбол за деца

Комплкет за флорбол EXACT JUNIOR 12 броя стикове и 6 броя топки е преносим комплект стикове за флорбол, разработен за развлекателна игра. Комплекът включва 12 EXACT стикове за флорбол с дължина 80 см (8 x леви, 4 x десни) + 6 броя топки Trix. Стикът за флорбол EXACT е специално разработен за развлекателна игра и начинаещи играчи. Може да се използва в аматьорски състезания, тренировки в училище по време на часовете по физическа култура и спорт и други. Дизайнът на стика е принтиран директно върху него. Оста му е защитена от ламиниран пласт покритие, което увеличава издръжливостта на материала  и цвета. Дръжката TEMPISH CLICK GRIP осигурява отлична маневреност на стика благодарение на ярко пресираната пластмасова нишка с нехлъзгащ се релеф на повърхността. Шевовете на дръжката увеличават силата му, стабилността и формата и заедно с перфорациите по повърхността подпомагат оттичането на потта от ръцете. Острието ZENITH е подготвено спрециално за по-напреднали играчи.


436.05лв.

За Флорбол Виж всички 5 продуктa

В тази категория сме включили всичко за спорта флорбол - цели комплекти, облекло и много други. Продуктите са с гарантирано качество и изключителен дизайн.

Коментари към Комплкет за флорбол EXACT JUNIOR 12 броя стикове и 6 броя топки

Добави коментар
Стикове за флорбол за деца Комплкет за флорбол EXACT JUNIOR 12 броя стикове и 6 броя топки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Флорбол на Tempish, моля свържете се с нас на 0879202042.