Коприва лист 435 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004820
Код на производителя: 15150

Естествен продукт срещу диария и храносмилателни смущения

Коприва лист 435 мг 100 капсули Nature's Way е многогодишно тревисто растение, богато на витамини, минерали и дъбилни вещества, с важно значение за кръвоносната система. Всички части на билката са богат източник на хлорофил. Тонизира и освежава. Спомага регулирането обмяната на веществата. Притежава леко диуретично действие. Капсулите Коприва на компанията Nature’s Way съдържат прах от внимателно изсушени и смлени листа на диворастяща коприва. Продуктът е 100% натурален.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на кръвоносната система и за поддържане на жизнеността.

Забележки:
Препоръчва се за хора, които приемат медикаменти, извличащи калия от тялото. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули, два пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Коприва (лист ) 870 mg 1740 mg
Калций 24 mg 48 mg
Въглехидрати 1 g 2 g


Други съставки: желатин (капсула)

Този продукт не съдържа: химикали, добавки или изкуствени оцветители.

23,66 лв. 15.10лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага кръвоносната система.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Коприва лист 435 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу диария и храносмилателни смущения Коприва лист 435 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.