Кorean Ginseng 100mg. x 60 Caps.

Продукт №: G003159
Код на производителя: NB-887

Женшен

Panax Ginseng Жен-шен което е наименованието на Кorean Ginseng  подобрява настроението ви,  предпазва от депресивни състояния  организма ви, и от лошо самочувствие. Свойството на продукта е и да подсилва организма с енергия. Енергията на вашето тяло  е от голяма  важност, за да може организма ви да се справи със всички тежки натоварвания. Този продукт има свойството да увеличава защитните функции и сили на организма и действа като много силен и мощен антиоксидант. 


21.85лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден.

Каква цел има

Силен антиоксидант.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Женшен 100 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Кorean Ginseng 100mg. x 60 Caps.

Добави коментар
Женшен Кorean Ginseng 100mg. x 60 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.