Коса & Кожа 600 мг 100 капсули Nature's Way

Продукт №: G004788
Код на производителя: 79240

Естествен продукт за здрава кожа, коса и нокти

Коса & Кожа 600 мг 100 капсули Nature's Way е специално балансирана комбинация за да поддържа здрава коса, кожа и нокти. Съдържа екстракти от билки: корен от Фо-ти, келп, полски хвощ, розмарин, овес коприва и лют червен пипер; ензими: протеаза I, протеаза II, пептизим сп., амилаза, лактаза, инвертаза, липаза, целулаза, алфа галактозидаза и хранителните вещества глюкозамин хидрохлорид и метилсулфонилметанът (МСМ). Фо-ти (китайска увивна трева) е билка, която действа като тоник за кръвта и подхранва косата, като я предпазва от косопад и преждевременно побеляване. Келпът (кафяви водорасли) е поради високо си съдържание на йод, помага при кожни заболявания и състаряване на кожата. Полският хвощ, известен и като конска опашка, е билка, която благодарение на съдържащите се в нея силикати има регенеративно действие. Една от употребите на екстракта от стъблото и листата на овеса е като средство подпомагащо изграждането на костите (оттам и на ноктите) и като успокоително средство. Като билка розмаринът се използва против пърхот, кожни обриви, косопад и други. Копривата е сред най-добрите лечебни растения. Листата и притежават кръвоспиращо, кръвопречистващо, диуретично и противоревматично действие. Помага срещу екземи, които често имат вътрешен причинител. Капсаицина – активната съставка на лютия червен пипер, има много лечебни свойства. Той помага и за облекчаване на сърбежите при псориазис. Ензимите са тези специфични белтъци в организма, които катализират различните биохимични процеси в клектките, т.е. преобразуват определени химични съединения в различни продукти за нуждите на тялото. Глюкозаминът е основният градивен елемент на течностите, които смазват ставите и по този начин ги предпазват от износване. Глюкозамин хидрохлорид съдържа повече прост глюкозамин на милиграм от сулфатните форми и се абсорбира по-лесно. Метилсулфонилметанът (МСМ) е естествено сярно съединение, съдържащо сяра и групи метил. То осигурява висока хранителна подкрепа за ставите и косата.

Приложение:
Балансирана смес от билки, ензими и други подхранващи съставки за здрава коса, кожа и нокти.

Забележки:
Внимание: Консултирайте се с лекар преди да използвате този продукт, ако сте бременна жена, имате хипертиреоидизъм, сърдечна или бъбречна дисфункция. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула дневно за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Метил Сулфонил Метан (МСМ) 150 mg 150 mg
Глюкозамин хидроксихлорид (HCI) (от раци, скариди, омари) 100 mg 100 mg
Лют червен пипер (плод) 40 mg 40 mg
Фо-Ти (корен) 40 mg 40 mg
Полски хвощ/конска опашка (стъбло) 40 mg 40 mg
Коприва (стъбло, лист, цвят) 40 mg 40 mg
Кафяви морски водорасли (цяло растение) 40 mg 40 mg
Овес (стъбло, лист) 40 mg 40 mg
Розмарин (цвят) 40 mg 40 mg
Концентрирана ензимна формула
(в която се съдържат: Протеаза I; Протеаза II;
Пептизим сп., Амилаза, Лактаза, Инвертаза,
Липаза, Целулаза, Алфа Галоктосидаза)
25 mg 25 mg
Биотин (като биотин тритурат) 0,4 mg 0,4 mg
Въглехидрати 0,25 g 0,25 g
Калории 1,25 1,25


Други съставки: Желатин (капсула), магнезиев стеарат, целулоза, Амла (плодове), силициев диоксид.


37,56 лв. 23.70лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула дневно заедно с храна.

Каква цел има

За укрепване и заздравяване на косата, кожата и ноктите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Коса & Кожа 600 мг 100 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за здрава кожа, коса и нокти Коса & Кожа 600 мг 100 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.