Котешки нокът кора 485 мг 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004838
Код на производителя: 11450

Естествен продукт при проблеми с имунитета и стомаха

Котешки нокът кора 485 мг 100 капс Nature's Way гарантирано съдържа 0,3% алкалоиди от кора на котешки нокът. 3 капсули са източник на 1 445 gr чист екстракт от кора на котешки нокът.

При проблеми с храносмилателната система:

Гастрит, колит, синдром на раздразненото черво, стомашна язва… – симптомите в тези и подобни случаи могат да бъдат много неприятни и сериозно да възпрепятстват нормалните ежедневни дейности. Болки в корема, непоносимост към някои храни, диария или запек, гадене и повръщане, и други.

Котешки нокът (кора) прочиства храносмилателния тракт от ненужните токсини и допринася за растежа на „добрите” бактерии в червата. Контролира симптомите при различни храносмилателни разстройства, облекчава състоянието при възпаление на стомашно-чревния тракт.

При отслабен имунитет:

Отслабването на имунната система много често води до хронична умора, податливост към различни инфекции, грип и настинки, усещане за силен стрес и недостиг на енергия, и др. В тези случаи, природните имуностимуланти могат да бъдат от огромна полза за положителна промяна на състоянието.

Котешки нокът (кора) е мощен имуномодулатор с ударен върху имунната система ефект. Увеличава устойчивостта на организма срещу различни дразнители и подобрява функционирането на имунните клетки.

При артрит:

Симптомите при повечето видове артрит включват подуване, деформация и  болка в ставите, зачервяване, дискофорт при движение, и др. Тези състояния могат да бъдат значително облекчени с помощта на природните средства, с доказано противовъзпалително и имуномодулиращо действие.

Котешки нокът (кора) оказва мощно противовъзпалително действие, благодарение на което производството на един от основните причинители на възпаление – т. нар. простагландин, значително намалява. Облекчава дискомфорта и болката.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на стомашно-чревния тракт, дихателните пътища, ставите, пикочо-половата и имунната системи.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 3 капсули 2-3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 3 капс. дн. доза
Кора от котешки нокът 1,455 g 4,365 g
Въглехидрати 1 g 3 g
Енергийна стойност 5 Cal 15 Cal


Други съставки: Желатин (капсула), целулоза, магнезиев стеарат.


27,83 лв. 17.90лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули два,три пъти дневно.

Каква цел има

За цялостен здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Котешки нокът кора 485 мг 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при проблеми с имунитета и стомаха Котешки нокът кора 485 мг 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.