Котки за лед градски Spartan Sport

Продукт №: G006484
Код на производителя: 20015

Снегоходки за градски условия

Котки за лед градски Spartan Sport са подходящи за всякакви модели обувки и ботуши. Външният вид е естетичен, напълно приложими и за дами. С тях можете да продължите нормалните си ежедневни дейности и разходки дори и в мразовитите снежни дни на зимните месеци. Много подходящи са за родителите ни и за тези от нас, чиято работа е свързана с ходене пеша през деня. Дори и да се придвижвате основно с автомобил, имайте един чифт под ръка за разходките в парка или за всеки случай. 10 броя шипове осигуряват сцепление върху хлъзгави повърхности и настилки. Имат еластична и гъвкава конструкция за лесна употреба – просто се нахлузват върху обувките. Любителите на риболова могат да си осигурят с тях стабилност и устойчивост, когато нагазват в реката и стъпват по хлъзгавите камъни по дъното.

 

Техническа характеристика:

 
  • лесна употреба
  • еластични, универсални
  • 10 броя шипове с дължина 2.5 мм
  • естетичен външен вид
  • цвят:  черен каучук, оранжеви държачи за шипчетата
  • Размери: S / M (33 - 37), M / L (38 - 42), L / XL (43 - 47)

15.90лв.

За Зимни спортове Виж всички 121 продуктa

В тази категория можете да намерите много и различни зимни спортове и всичко за тях - кънки на лед, сноуборд, шейни, ски, облекло, оборудване и много други.

Коментари към Котки за лед градски Spartan Sport

Добави коментар
Снегоходки за градски условия Котки за лед градски Spartan Sport не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Зимни спортове на Spartan Sport, моля свържете се с нас на 0879202042.