КранРич червена боровинка 500 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005656
Код на производителя: 4512

Естествен продукт срещу инфекции на пикочните пътища

КранРич червена боровинка 500 мг 90 капсули Natural Factors осигурява висока концентриран, богат на биоактивни вещества екстракт от плодове на червена боровинка. Високото съдържание на проантоцианидини в продукта намалява риска от прикрепването на патогенните бактерии по стените на уринарния тракт. Благодарение на мощната си антиоксидантна активност, Кранрич оказва много благоприятно въздействие при високи нива на „лошия” холестерол (LDL) и повишен риск от натрупване на плака по стените на кръвоносните съдове. Кранрич – червена боровинка е източник на силно концентриран organic екстракт от плод 36:1. Всяка доза осигурява изключително високи нива на антиоксиданти! Има висока ORAC стойност (капацитет за поглъщане на кислородните радикали) – 100 gr екстракт са източник на 10000 ORAC единици. Не съдържа захар, консерванти, изкуствени оцветители или аромати, и други.

При повишен риск от инфекции на пикочните пътища:

Често уриниране, придружено с парене и дискомфорт, недостатъчно отделяне на урина и усещане за недоизпразнен пикочен мехур, мътна урина, болка в областта на пикочния мехур… Наличието на подобни симптоми изисква предприемане на адекватни мерки. В противен случай, състоянието може да хронифицира, а тогава най-застрашени са бъбреците.

Кранрич – червена боровинка допринася за правилната функция на пикочо-половата система. Благоприятства състоянието на пикочните пътища и пикочния мехур, и има пикочогонно действие. Спомага за изхвърлянето нна бактериите посредством урината. Оказва силен противовъзпалителен и антимикробен ефект.

Кранрич – червена боровинка има силно изразено бактерицидно действие. Стимулира отделянето на пикочна киселина, благодарение на което рискът от натрупване на уратни кристали в ставите намалява. По този начин, се намалява риска и от образуване на камъни в бъбреците.

Кранрич – червена боровинка има мощен антиоксидантен ефект и допринася за защитата на организма от вредното въздействие на свободните радикали.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на пикочо-половата система.

Забележки:
Преди прием на продукта се консултирайте с лекар, ако страдате от камъни в бъбреците или ако приемате медикаменти за разреждане на кръвта. Съхранявайте на място, недостъпно за деца.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За възрастни - по 2 капсули на ден или както е предписано от лекаря ви. ден. За максимален ефект, периодът на прием трябва да е минимум 4 седмици.

Съдържание: в 1 капсула дн. доза
Червена боровинка 500 mg 1000 mg
Екстракт от плод концентрат 36 : 1    


Други съставки: Желатин (капсула), оризово нишесте, силиций, растителенмагнезиев стеарат.


34,60 лв. 22.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула на ден в продължение на 4 седмици, за по-добър ефект.

Каква цел има

За нормалното функциониране на пикочо-половата система.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 90 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Червена боровинка 500 mg 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към КранРич червена боровинка 500 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу инфекции на пикочните пътища КранРич червена боровинка 500 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.