Kre-Alkalyn Powder 100g.

Продукт №: G003328
Код на производителя: 10797

Креатинов продукт

  • Марка:
  • Вкус: Череша

В този продукт вие имате максимален ефект и сила без странични ефекти. Също така вие ще можете да употребите по-малко количество за същият ефект. Креатина в организма се създава от аминокиселините аргинин, глицин и метионин. Минимално количество креатин се намира в храните като телешко и риба.Новият продукт помага на тялото да осигури веществото,наречено АТФ(Аденозин Трифосфат). АТФ пвсъщност е енергийната молекула на тялото, която осигурява гориво за клетъчната функционалност.


Има ограничение на количеството АТФ,което може да се запази в клетките по всяко едно време. Съставът на АТФ в клетките определя колко ще трае отделянето на енергия. Суплемента не повишава количеството съхранено АТФ, но определя и забързва скоростта , с която АТФ е заместено от Фосфокреатин от клетките.


68.17лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Начин на приемане

Една доза преди 30мин. преди тренирова.

Каква цел има

За покачване на чиста мускулна маса и сила, както и за по-бързо възстановяване след тренировка.

Странични ефекти

Няма..

Хранителни факти

Дози в опаковката 65дози
Количество в опаковка 100гр.
Количестно на доза 1.54гр.
Съставка Грамаж Процент
Кре-Алкалин 1.5гр. 0%

За Кре-Алкалин Виж всички 8 продуктa

Kre-Alkalyn® е креатин с pH над 12, което е постигнато чрез използване на световноизвестна патентована технология на производство.Резултатът е по-стабилна форма на креатин, която не се превръща в креатинин.
Ето защо Kre-Alkalyn® гарантира висока степен на усвояване и всички положителни ефекти на креатина за максимален мускулен растеж.

Коментари към Kre-Alkalyn Powder 100g.

Добави коментар
Креатинов продукт Kre-Alkalyn Powder 100g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Кре-Алкалин на , моля свържете се с нас на 0879202042.