Креатин Bio Fit Creatine Monohydrate 500 гр.

Продукт №: G003226
Код на производителя: dlr128

Продукт за увеличаване на мускулната маса

Креатинът помага за увеличаването и хидратирането на мускулните клетки, като така спомага мускулното увеличаване и увеличава енергията.

Креатинът е главна хранителна добавка в културизма понеже увеличава мощта и издръжливостта.

Увеличавайки нивата на аденозин трифосфат, креатинът дава възможност за по-дълги тренировки, които помагат за по-бързото покачване на мускулна маса.


40.34лв.

Начин на приемане

Смесва с една чаена лъжица с 300 милилитра непитка и се приема след тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулна маса.
  • За по-голяма издръжливост.
  • За по-бързо възстановяване след интензивни тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 0.500 гр.
Количестно на доза 0.02 гр.
Съставка Грамаж Процент
Креатин Монохидрат 5000 мг. 0%

За Монохидрат Виж всички 71 продуктa

Ролята на креатина в организма е свързана с процесите на мускулното съкращение.Креатинът е аминокиселина, която в естественото си състояние се намира в гръбначните организми и подпомага доставянето на енергия към мускулите и нервите. Креатинът е открит през 1862 г. от Мишел Йожен Шеврьол като част от мускулите. Основен източник на енергия за него е аденозинтрифосфатът (АТФ), който се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ). Съдържанието на АТФ в мускулите е малко и когато е необходимо да се извършва по-продължителна мускулна работа, той трябва да се ресинтезира бързо. Възстановяването от АДФ до АТФ в анаеробна фаза се извършва с помощта на креатинфосфата. Основната функция на креатина е увеличаването на енергийния резерв в мускулите.

Коментари към Креатин Bio Fit Creatine Monohydrate 500 гр.

Добави коментар
Продукт за увеличаване на мускулната маса Креатин Bio Fit Creatine Monohydrate 500 гр. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Монохидрат на Bio Fit, моля свържете се с нас на 0879202042.