Креатин MusclePharm 300 гр

Продукт №: G006865
Код на производителя: MP5377

Creatine

Креатин MusclePharm 300 гр има клинично доказалата се съставка Cinnulin засилва абсорбацията, така че всичките 5 чисти и разнообразни комплекса от креатин директно да стимулират мускулите по най-бързия начин. Креатинът на MusclePharm увеличава експлозивната енергия, ATP енергията и общата мощ. Ако искате максимална издръжливост, сила и мускулен растеж, то не търсете повече и се насочете към матрицата MusclePharm - Creatine - оптималния креатин за вашия растеж.

 

Съдържание:

  • Creapure
  • Creatine AAB
  • DiCreatineMalate
  • CreatineNitrate
  • Con-Cret Creatine HCl(100% Concentrated Creatine)

 

Начин на употреба:

  • Приемате 5 грама 20 минути преди тренировка и още 5 грама непосредствено след нея.

47,00 лв. 32.90лв.

За Креатинови продукти Виж всички 184 продуктa

Креатинът благоприятства производителността на мускулите (сила и издръжливост) като участва в синтезата на аденозинтрифосфат (АТФ). АТФ е от голямо значение за спортистите, защото служи като пряк източник на енергия за съкращенията на мускулите. При съкращаване на мускулите АТФ се разгражда до аденозиндифосфат (АДФ) като се отделя енергия и фосфатен остатък. Запасите от АТФ се изчерпват напълно за 2-3 сек и трябва непрекъснато да се подновяват, за да се поддържа производителността.

Коментари към Креатин MusclePharm 300 гр

Добави коментар
Creatine Креатин MusclePharm 300 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Креатинови продукти на Muscle Pharm, моля свържете се с нас на 0879202042.