Крил масло от планктон 500 мг 30 капс Nature's Way

Продукт №: G004766
Код на производителя: 15431

Естесвен продукт подпомагащ дейността на нервната система

Крил масло от планктон 500 мг 30 капс Nature's Way е наименованието на огромен брой морски ракообразни. Те се срещат във всички океани, но най-многобройният крил е разпространен във водите на Южния океан. Суплементите, съдържащи масло от крил са изключително полезни за сърдечно-съдовата и нервната системи. Маслото от крил е богато на фосфолипиди, ейкозапентаенова киселина, докозахексаенова киселина, както и на необикновен флавоноид, който подпомага сърдечно-съдовата дейност. Съдържащите се в маслото от крил омега-3 мастни киселини, доста се доближават по състава си до тези на рибеното масло, без обаче да имат неговия неприятен вкус. Маслото от крил е богато и на антиоксиданти. Един от тях – каротеноидът астаксантин, е най-мощният в природата! Той защитава клетъчните мембрани от разрушителното въздействие на свободните радикали и способства пречистването на организма. Маслото съставлява и антиоксидантите витамини А и Е, които засилват имунните защити на организма. Крилът може да бъде и много добър източник на холин – така важния за клетъчните мембрани и умствените процеси компонент. Маслото от крил благоприятства функциите на нервната система, дейността на черния дроб и очите. Компонентите, които съдържа способстват за добрата кондиция на жената по време на менструалния цикъл. Крилът е най-богатият природен източник на омега-3 мастни киселини, фосфолипиди и антиоксиданти. Омега-3 киселините, съдържащи се в маслото от крил се усвояват много по-добре от онези в обикновеното рибено масло. Затова, маслото от крил е много по-бионалично, в сравнение с останалите рибни масла. Приемът на продукта допринася за поддържане нормалните нива на триглицеридите и благоприятства състоянието на сърдечно-съдовата система, кожата и ставите. Продуктът е източник на 100% чисто масло от антарктически крил. Не съдържа замърсители като тежки метали, живак, токсини и др. Не съдържа захари, овкусители, изкуствени оцветители и консерванти.

Приложение:
Допринася за нормалната функция на сърдечно-съдовата система и ставите, за нормалното състояние на организма на жената по време на менструалния цикъл и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, при алергии към морски храни, коагулопатии, приемане на антикоагуланти или други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Дозировка:
По 1-2 капсули дневно, за предпочитане по време на закуска. За интензивна употреба: по 2 капсули 2 пъти дневно (със закуска или обяд).

Съдърдание: в 2 капс. дн. доза
Масло от крил,в което се съдържат: 1 g 2 g
Фосфолипиди 400 g 800 g
Омега-3 мастни к-ни 300 g 600 g
Ейкозапентаенова к-на (EPA) 150 g 300 g
Докозахексаенова к-на (DHA) 90 g 180 g
Омега-9 мастни к-ни 85 g 170 g
Омега-6 мастни к-ни 20 mg 40 mg
Естеризиран астаксантин 1,5 mg 3 mg
Витамин Е 0,5 mg 1 mg
Витамин А 17,99 mcg 35,98 mcg
Общо мазнини 1 g 2 g
Калории от мазнините 5 10
Енергийна стойност 10 Cal 20 Cal


Други съставки: рибен желатин от тилапия (гел), глицерин, пречистена вода.

Не съдържа: разтворители, захари, скорбяла, изкуствени оцветители, аромати и консерванти. Тестван за чистота.


76,53 лв. 49.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по една,две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на имунната система и здравето.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 30 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 0.5мг. 0%
Витамин А 17.99мгр. 0%

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Крил масло от планктон 500 мг 30 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естесвен продукт подпомагащ дейността на нервната система Крил масло от планктон 500 мг 30 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.