Кудзу корен 613 мг 50 капсули Nature's Way

Продукт №: G004837
Код на производителя: 14550

Естествен продукт подтискащ зависимостта към алкохол и тютюнопуш

Кудзу корен 613 мг 50 капсули Nature's Way нанасят сериозни щети върху организма. Продуктът Кудзу (корен) на американския бранд Nature’s Way,  намалява последствията от продължилата дълго във времето употреба на алкохол и цигари. Той е източник на чист екстракт от корен на кудзу, чиито прием допринася за намаляване зависимостта от никотин и алкохол. Ускорява възстановяването на организма и повишава неговата устойчивост след интоксикация с алкохол. Подобрява психо-емоционалното състояние и противодейства на депресивните усещания, породили се поради липсата на алкохол и цигари. Оказва силно антиоксидантно действие и действа общо укрепващо.

Кудзу (корен) превъзхожда много от синтетичните продукти, препоръчвани при зависимости, защото съдържа активна съставка, която предотвратява физическата зависимост от консумацията на алкохол. Екстрактът от корен на кудзу подкрепя чернодробните функции и дейността на нервната система.

Притютюнева зависимост и алкохолизъм, включително махмурлук, главоболие и позиви за повръщане след употреба на алкохол:

Обичате да си пийвате и често посягате към алкохола за щяло и нещяло. Пиете сами, пиете в компания, а понякога – дори тайно. Дали от радост, от мъка или просто така, е ясно, че при вас вече става дума за определена степен на зависимост. Не сте въздържател и по отношение на тютюнопушенето и често злоупотребявате с цигарите.

Алкохолната и тютюневата зависимости прогресират във времето и засягат човека физически, психически и социално. Ако вече не сте в състояние на 100% да контролирате както приема на алкохол, така и употребата на цигари, трябва да потърсите помощ, докато последствията не са станали сериозни за вас!

Кудзу (корен) съдържа чист екстракт от корен на растението кудзу, което е доказано във времето природно средство за потискане на желанието за алкохол и тютюнопушене.

Приемът на Кудзу (корен), спомага за намаляване на необходимостта от алкохол по естествен начин и без нежелани странични ефекти. Това разбира се, води до намаляване и на приеманите количества. Ускорява елиминирането на алкохола от тялото след прекомерна алкохолна консумация.

Кудзу (корен) облекчава симптоми като махмурлук, замаяност, раздразнен стомах и позиви за повръщане.

Кудзу (корен) потиска нуждата на тялото от никотин.

Кудзу (корен) въздейства релаксиращо на нервната система и потиска състоянията на нервност, явяващи се в резултат от липсата на алкохол и никотин.

Приложение:
При употреба на алкохол и тютюнопушене допринася за нормалното състояние на организма и за намаляване на физическата зависимост.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 3 пъти дневно. За предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Смес от: Екстракт от кудзу (корен) 150 mg 450 mg
Кудзу (корен) 463 mg 1 389 mg
Въглехидрати 1 g 3 g
Енергийна стойност 5 Cal 15 Ca

36,18 лв. 23.60лв.

Начин на приемане

Консимирайте по две капсули три пъти дневно заедно с храна.

Каква цел има

За намаляване на необходимоста от никотин и алкохол.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 50 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Кудзу корен 613 мг 50 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт подтискащ зависимостта към алкохол и тютюнопуш Кудзу корен 613 мг 50 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.