Кудзу Кризантелум 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005870
Код на производителя: PV - 23

Помага срещу алкохолно привикване и при махмурлук

Кудзу Кризантелум 60 желатинови капсули PureVital дава изключително добри резултати за преодоляване на физическата зависимост от алкохола и цигарите, както и за облекчаване на махмурлука. Кудзу потиска влечението към алкохола и никотина и напълно ликвидира симптомите на махмурлука. В комбинация с Кризантелум Американум, Кудзу понижава интоксикацията на организма вследствие употребата на алкохол и засилва чернодробния метаболизъм.

 

Една капсулa Лутеин на Pure Vital съдържа:


Кудзу - 285.000 мг: Многогодишно растение, което се приема за най-ефикасното средство в света против алкохолизъм и тютюнева зависимост.


Кризантелум - 185.000 мг: Не особено известно растение, но притежава множество целебни свойства и съдържа повече от 10 аминокиселини. 


52,88 лв. 37.80лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За преодоляване на физическата зависимост от алкохола и цигарите, както и за облекчаване на махмурлука. 

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Кудзу Кризантелум 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Помага срещу алкохолно привикване и при махмурлук Кудзу Кризантелум 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.