Куркума и Мащерка 235 мг х 90 капсули

Продукт №: G004448
Код на производителя: 11461

Curcuma et Thym био-добавка 90 капсули

Куркумата е традиционно наричана индийски шафран, тъй като наситеният й жълто-оранжев цвят е сходен с този на почитания шафран. Тя е използвана като подправка, лековита билка и текстилна боя.

Куркумата се добива от корена на растението куркума, който е с груба кафява кора и наситено оранжева вътрешност. Тази билка е с много интересен вкус и аромат. Нейният вкус е пикантен, топъл и горчив, докато ароматът й е лек и напомня на портокал и джинджифил.

Куркумата е не само ароматна, но и лечебна поправка. С нейна помощ можете да си укрепите имунната система.

Летливите масла, съдържащи се в куркума са със значителна анти-възпалителна активност. Още по-мощно противовъзпалително средство е жълто-оранжевият пигмент на куркумата, наричен куркумин. Куркуминът се счита за основен фармакологичен агент в куркумата.

- Куркумата осигурява ефективно лечение при възпалително заболяване на червата;

- Помага срещу ревматоиден артрит;

- Помага срещу кистична фиброза;

- Води до намаляване риска от ракови заболявания;

- Куркуминът и неговите антиоксидантни действия дават възможност да се защитят клетките от действието на свободни радикали;

- Намалява риска от детска левкемия;

- Куркума се използва и за изчистване на организма от токсини, загряване и прочистване на кръвта;

Все по-често се говори за това как свободните радикали допринасят за стареенето и причиняват увреждане на клетките, което може да предизвика различни патологични процеси. Мащерката съдържа няколко вида антиоксиданти - флавоноиди, терпинен, бета каротин, които прочистват тялото от свободните радикали и ни помагат да се предпазим от вредите, които те могат да му нанесат.

В 1 капсула Super Diet  Куркума и Мащерка се съдържат:

200мг Куркума (корен);

35мг Мащерка (лист и цвят).


41,61 лв. 26.10лв.

Начин на приемане

От 3 до 6 капсули на ден по време на хранене.

Каква цел има

Благоприятно въздействие върху черния дроб и силни антиоксидантни свойства.

Странични ефекти

Няма

За Билки Виж всички 287 продуктa

За по-добър начин на живот и добро здраве Ви предлагаме изцяло натурални и билкови продукти на световни марки с доказано качество. Те са със силно действие поради факта, че не е използвана химия или пестициди за да се извлекат полезните свойства и съставки.

Коментари към Куркума и Мащерка 235 мг х 90 капсули

Добави коментар
Curcuma et Thym био-добавка 90 капсули Куркума и Мащерка 235 мг х 90 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Билки на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.