Кутия за съхранение на добавки Pure Nutrition

Продукт №: G006714
Код на производителя: PN4

POWER TOWER с три цилиндрични кутийки

Кутия за съхранение на добавки Pure Nutrition не е нито шейкър, нито кутия за витамини. Случвало ли ви се е досега да имате нужда да пренесете няколко дози протеин или няколко вида добавки под формата на прах? Той се състои от три цилиндрични кутийки, които се сглобяват и имат удобно малък размер. Така Power Tower заема малко пространство, може да се пренася навсякъде и са нужни никакви усилия. Основното предимство на Power Tower е възможността да пренасяте прахообразни продукти. Ако пиете повече от доза протеин на ден или трябва да пренесете повече от един продукт на прах, то Power Tower ще Ви е от помощ.


10.00лв.

За Бутилки Шейкъри и Блендери Виж всички 37 продуктa

Шейкъри се използват за лесно и удобно разбиване на вашите хранителни добавки. Има различни видове шейкъри едни от най-разпространените са блендърите с топче.

Коментари към Кутия за съхранение на добавки Pure Nutrition

Добави коментар
POWER TOWER с три цилиндрични кутийки Кутия за съхранение на добавки Pure Nutrition не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Бутилки Шейкъри и Блендери на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.