Храносмилане био квартет 650 мг/15 мл х 20 ампули

Продукт №: G004310
Код на производителя: 12381

Quatuor Vitalité du foie-Digestion Bio 20 ампули

В 1 ампула Super Diet КВАРТЕТ ХРАНОСМИЛАНЕ БИОсе съдържат следните съставки:

7.5мл Черна репичка (корен);

300мг Десмодиум (лист и стебло);

50 мг Розмарин  (лист);

45мг Артишок  (лист);

255мг Артишок  (лист)  сух екстракт.

Други съставки: Малтодекстрин


Съхранение: На място недостъпно за деца!55,60 лв. 34.90лв.

Начин на приемане

Приемайте  една или две ампули на ден, без вода или разтворени в половин чаша вода. Разклатете добре преди употреба. Възможно е да има утайка на дъното на ампулата.

Каква цел има

Подобрява функциите на храносмилателната система.

Странични ефекти

Не се препоръчва за бременни ,кърмещи и деца. Да не се приема при алергия към артишок или към растения  от семейство Сложноцветни. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Храносмилане био квартет 650 мг/15 мл х 20 ампули

Добави коментар
Quatuor Vitalité du foie-Digestion Bio 20 ампули Храносмилане био квартет 650 мг/15 мл х 20 ампули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.