Циркулация на кръвта био квартет 1275 мг/15 мл х 20 ампули

Продукт №: G004306
Код на производителя: 12327

Quatuor Circulation Bio 20 ампули

В 1 ампула Super Diet КВАРТЕТ ЗА ЦИРКУЛАЦИЯТА НА КРЪВТА БИО се съдържа:

450мг Конски кестен (плод) флуиден екстракт;

300мг Хамамелис (лист);

300мг Червена лоза (лист);

225мг Гинко  (лист).

Съхранение: На място недостъпно за деца!


53,43 лв. 33.55лв.

Начин на приемане

Приемайте  по една ампула на ден, без вода или разтворена в половин чаша вода.

Каква цел има

За по-добра циркулация на кръвта и добро кръвообращение

Странични ефекти

Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Не се препоръчва за хора, които са свръхчувствителни към Гинко. Консултирайте се със своя лекар, ако приемате антикоагуланти или тромботични антиагреганти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене.  Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Циркулация на кръвта био квартет 1275 мг/15 мл х 20 ампули

Добави коментар
Quatuor Circulation Bio 20 ампули Циркулация на кръвта био квартет 1275 мг/15 мл х 20 ампули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на Super Diet, моля свържете се с нас на 0879202042.