Кверцетин с Бромелаин 120 капсули Now Foods

Продукт №: G001396
Код на производителя: 3070

Quercetin + Bromelain

Кверцетин с Бромелаин 120 капсули Now Foods предоставят силна подкрепа за имунната система. Тя е особено важна за премахването на състоянията на дискомфорт, свързани със сезонната промяна на времето, като например пролетната умора.
Кверцетин (Quercetin) е биофлавоноид, който притежава мощни антиоксидантни свойства. Той е важен регулатор на хистамин в тялото, който е от основно значение за имунната система. Антихистаминното действие на Кверцетин (Quercetin) подпомага за облекчаването на алергични симптоми и астма. Противовъзпалителните свойства на Кверцетин (Quercetin) го правят ефективен при облекчаване на болки и при умора, депресия и превъзбуденост.

Бромелаин (Bromelain) скъсява времето за възстановяване на мускулатурата. Също така, облекчава схващания и други състояния на мускулен дискомфорт. Друга основна функция на бромелаина е да ускорява разграждането на белтъчините. В това си свойство бромелаинът силно се отличава от ензимите отговарящи за тези функции в храносмилателната система на човека.

Комбинацията от Кверцетин и Бромелаин на NOW Foods ще засили защитните сили на тялото. Ще подобри адаптацията и ще подсили имунната система, за да може тя да се справи с предизвикателствата на настъпващия сезон.

Начин на употреба: 2 капсули 20 мин. преди хранене, 2-3 пъти дневно.


87,66 лв. 63.00лв.

Начин на приемане

2 капсули 20мин. преди хранене, 2-3 пъти дневно.

Каква цел има

Продукта есе използва за добро здраве също така е силен имуностимулатор.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Кверцетин 800 mg 0%

За Комплексни Антиоксиданти Виж всички 53 продуктa

Копмлексни Антиоксиданти-Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честото движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Кверцетин с Бромелаин 120 капсули Now Foods

Добави коментар
Quercetin + Bromelain Кверцетин с Бромелаин 120 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Комплексни Антиоксиданти на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.