Л- карнитин 500 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004686
Код на производителя: 15662

Аминокиселина за натрупване на мускулна маса

Л- карнитин 500 мг 60 капсули Nature's Way е аминокиселина, която е нужна на тялото за транспортирането на мастните киселини до митохондриите на клетките, за да могат те да произвеждат енергия. Тя е основна хранителна съставка за производството на енергия в сърцето и в мускулите. Продуктът е под формата на патентовани вегетариански капсули Vcaps, които не съдържат съставки от животински произход. L-Карнитин на Nature’s Way е с най-висока ефикасност, без да е променена свободната форма на тази аминокиселина.

Приложение:
Аминокиселина, която допринася за производство на енергия, натрупване на мускулна маса и максимално представяне.

Забележки:
Не се препоръчва за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 2-3 пъти на ден.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Л-карнитин 500 mg 1 500 mg


Други съставки: Растителна целулоза (капсула), магнезиев стеарат.


48,70 лв. 37.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула два пъти дневно.

Каква цел има

Повишава енергията.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 500мг.
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 500мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Л- карнитин 500 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Аминокиселина за натрупване на мускулна маса Л- карнитин 500 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.