Лапад къдрав корен 500 мг х 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004939
Код на производителя: 18100

Естествен продукт за детоксикация на организма

Лапад къдрав корен 500 мг  х 100 капс Nature's Way е многогодишно плевелно растение, произлизащо от Европа и западна Азия. Съдържа горчиви вещества, гликозиди, желязо, румицин, хризаробин. Растението притежава слабително и тонизиращо организма действие. Подкрепя дейността на дихателната система. Повлиява добре храносмилателните функции, стимулирайки дейността на червата. Къдравият лапад е мощен антиоксидант, с пречистващи организма свойства.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на червата и жлъчката, както и за довеждане до нормални нива на токсините и замърсяванията в организма.

Забележки:
Ако сте страдали от камъни в бъбреците, не използвайте без консултация с лекар. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Лапад къдрав (корен) 1000 mg 2000 mg
Витамин С 3 mg 6 mg
Въглехидрати 1 g 2 g

25,05 лв. 15.60лв.

Начин на приемане

Коснумирайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага функциите на червата и жлъчката.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Лапад къдрав корен 500 мг х 100 капс Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация на организма Лапад къдрав корен 500 мг х 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.