Л-аргинин Натурал

Продукт №: G004906
Код на производителя: hmb041

Л-аргинин за покачване на мускулна маса

Продуктът съдържа аминокиселината Л-аргинин, която помага за поддържане на цялото човешко тяло като укрепва сърдено-съдовата система, поддържа дейността на мозъка и помага за отстраняване на токсините.

Освен това, продуктът е полезен за синтеза на протеини в тялото, което води до бързо и ефективно покачване на мускулна маса. Той тонизира кръвоносните съдове и ускорява възстановителните процеси в тялото.

Л-аргининът помага и за подбряване на сексуалната функция при мъжете и е особено полезен за нормализиране на нивата кръвната захар.

Той действа и като имуностимулатор и ускорява производството на хормон на растежа.


25,20 лв. 16.25лв.

Начин на приемане

Приемат се от 2 до 4 капсули на ден.

Каква цел има

  • За подобряване на сексуалната функция при мъжете.
  • За ускоряване на възстановителните процеси в тялото.
  • За поддържане нормалните функции на мозъка и кръвоносните съдове.
  • За покачване на мускулната маса.
  • За отстраняване на токсините.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 5 мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Л-аргинин Натурал

Добави коментар
Л-аргинин за покачване на мускулна маса Л-аргинин Натурал не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на Herbamedica, моля свържете се с нас на 0879202042.