L-Arginine 500 mg. / L-Ornithine 250 mg. / 50 Caps.

Продукт №: G004136
Код на производителя: 558

Комплексен продукт

  • Марка:


Л-аргинин ускорява мускулния метаболизъм (транспортиране, запазване и отделяне на азота), продукцията на енергия в мускулите, техния растеж и възстановяване. Подпомага предпазването на сърдечносъдовата система и черния дроб. Ускорява имунната система, зарастването на рани, оплодителната и сексуалната функции при мъже и кръвната циркулация. Важен компонент е в построяването и възстановяването на тъканите. Подпомага отделянето на амоняка от човешкото тяло.
Л-Аргинин се съдържа в високи количества в кожата и в съединителната тъкан. Заедно и Л-Орнитин: са нужни за оптималната функция на имунната система и черния дроб; влияят на растежните хормони.


47.30лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по една таблека на ден между храненията.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 50 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-аргинин 500мг. 0%
Л-Орнитин 250мг. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към L-Arginine 500 mg. / L-Ornithine 250 mg. / 50 Caps.

Добави коментар
Комплексен продукт L-Arginine 500 mg. / L-Ornithine 250 mg. / 50 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.