Ластик за багаж KNOTBONNE 9 мм

Продукт №: G006451
Код на производителя: 1441-1003877

Въже и карабинер с клипс

Ластик за багаж KNOTBONNE 9 мм можете сигурно и здраво да окачите и опънете Вашето въже в различни комбинации, без нито един възел. Има още толкова много възможности, чрез които този продукт ще направи живота Ви по - лесен. Той е снабден с карабинери с клипс, вместо куки в двата края, той не само може да се закачи, където искате, но и се заключва там.  Вместо еластично въже, което губи еластичността си с времето, KnotBone Bungee  има дълготрайно висококачествено въже, което е завързано в двата края, може да се регулира  от 25 см до 122 см. След като веднъж сте го регулирали на нужната дължина, осигурете го с едно единствено заключващо движение. Към комплекта са добавени и малки самозаключващи се пластмасови фиксатора, които можете да поставите на нужната дължина. Няма да дърпате повече, нито опъвате или презакачвате, за да постигнете нужното изпъване на въжето — застава точно там, където го поставите, опъва се да нужната дължина и се заключва.

 

Техническа характеристика:

  • 9 мм. въже, което може да се разтяга от 25 см до 122 см
  • Комплект: 1 брой сиво въже и 1 брой черен KnotBone карабинер с клипс, малки фиксатора

 

 


22.80лв.

За Аксесоари за къмпинг Виж всички 57 продуктa

В тази категория ще намерите много и различни видове аксесоари за къмпинг. Те могат да бъдат термоси, термосчаши, водни резервоари, раници, прибори и много други.

Коментари към Ластик за багаж KNOTBONNE 9 мм

Добави коментар
Въже и карабинер с клипс Ластик за багаж KNOTBONNE 9 мм не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аксесоари за къмпинг на Nite ise, моля свържете се с нас на 0879202042.