ЛАСТИК ЗА СТОЛ

Продукт №: G005329
Код на производителя: 17001

Ластик за пригодяване към стол

  • Марка:

Този ластик е изработен, за да Ви помогне да добиете желаното тяло дори докато стоите на стола си. Той е изключително полезен, защото може да бъде ползван вкъщи, навън или на работното място.

Продуктът е особено полезен за подобряване фенкцията на сърдечно-съдовата система. Плезен е при нужда от рехабилитация или за възстановяване след операции и други. Той има докачано качество във силовите тренировки.

Неговите ръзлични нива на съпротивление Ви осигуряват нужния набор от упражнения, за да изпълните своята желана тренировка, профилактика или обикновено упражнение за раздвижване.

Продуктът е полезен, защото има благоприятно действие върху мускулите, които отговарят за координацията. Освен че ще Ви помогне за покачването на мускулна маса и добиването на желания релеф, ластикът ще Ви помогне и за увеличавани на гъвкавостта.


218.28лв.

За Ластици Виж всички 23 продуктa

Тренировъчни ластици – за фитнес тренировка в и домашни условия изработени от качествени материали.Можете да намерите при нас в  Gofit.bg

Коментари към ЛАСТИК ЗА СТОЛ

Добави коментар
Ластик за пригодяване към стол ЛАСТИК ЗА СТОЛ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ластици на , моля свържете се с нас на 0879202042.