L-Carnitin 2000 мг 100 капс BWG

Продукт №: G002700
Код на производителя: bwg07

Л-Карнитин

  • Марка: BWG

L-карнитин е натурален витамин с антиоксидантно действие, който има големи положителни ефекти в производството на енергия в тялото и за нормалните мозъчни функции. Карнитинът е отговорен за транспортирането на мастните киселини в митохондриите, където те биват използват за произвеждането на енергия. Той не е основна хранителна съставка най-вече защото тялото ни го произвежда само.

L-карнитин помага за окислението на мастните киселини, когато движи мазнините в тялото и те се превръщат в енергия. Мастните киселини обикновено не са в състояние да проникнат в митохондрията (когато те са изгорени), но L-карнитина улеснява проникването на мастните киселини в митохондрията, което и прави карнитина важен в борбата с излишните килограми. 


34,79 лв. 25.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Преди тренировка се приема 20 мл. концентрат.

Каква цел има

  • изгаряне на мазнини
  • производство на енергия
  • протичане на нормални мозъчни функции
  • антиоксидантно действие

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули
Съставка Грамаж Процент
Л-карнитин 58 гр. 0%
Л-Карнитине тартрат 85 гр. 0%
Протеин 11.6 гр. 0%
Въглехидрати <1 гр. 0%
Общо Мазнини 3 гр. 0%

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към L-Carnitin 2000 мг 100 капс BWG

Добави коментар
Л-Карнитин L-Carnitin 2000 мг 100 капс BWG не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на BWG, моля свържете се с нас на 0879202042.