L-CARNITINE 1000 мг 100 капсули

Продукт №: G001161
Код на производителя: PN3221

Л-карнитин

L-CARNITINE 1000 мг 100 капсулие капсулиран и съдържа 1000 мг в една единствена капсула. Успешно подпомага изгарянето на мазнините, заради типичните негови свойства. Л-Карнитинът пренася дълговерижните мастни киселини като триглициридите към митохондриите, основните енергийни двигатели в клетките. Там мазнините се окисляват и биват използвани като източник на енергия. Чрез процеса на използване на мазнините като източник на енергия се засилват процесите на изгаряне на излишните мазнини в тялото, увеличаване на енергията и подобряване на способността на мускулите да се справят с умората. L-Carnitine също така участва в процесите на изграждане на мускулна маса. Винаги може да включите L-Carnitine към своя суплементарен план и диета, заради допълнителните му качества да регулира апетита и да придава на тялото енергия и тонус при лишаването откъм храна и някои други удоволствия. Гарантира 100% чистота и максимално ефективност при горенето на мазнините.

 

Начин на употреба: 1-2 капсули, 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен стомах.


60.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1-2 капсули, 1-3 пъти дневно. Препоръчително е да се приема преди тренировка и на празен стомах.

Каква цел има

За намаляване на килограми и топене на мазнини

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Л-Карнитин Виж всички 119 продуктa

Освен за сваляне на килограми, Л-карнитин може да се използва и за сила, енергия и издръжливост. Карнитинът прави тялото по енергично. Обяснениято затова е просто и всеки занимаващ се със спорт би трябвало да го знае. Карнитинът транспортира мазнините до митохондриите, където те се използват веднага за енергия.

Коментари към L-CARNITINE 1000 мг 100 капсули

Добави коментар
Л-карнитин L-CARNITINE 1000 мг 100 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Л-Карнитин на PURE Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.